Hadice na pivo a víno s dlouhou životností

Náš sortiment jsme rozšířili o potravinářské hadice nejnovější generace od našeho osvědčeného dodavatele. Splňují náročné požadavky pro dopravu a výtlak kvalitního piva, nízkoalkoholických (obsah alkoholu maximálně 12 %) i nealko nápojů, rovněž je lze využít jako hadice pro víno. Uplatní se tedy zejména jako hadice pro pivovary, ve vinných sklepech, v nápojovém i potravinářském průmyslu.

Hadice Brewart

 

Brewart/SD

 

Tlakosací hadice BREWART/SD s výztuží 

Tyto nealkoholické, vinné i pivní hadice máme skladem v několika variantách vnitřního průměru: 32, 38 a 50 mm.

  • jedná se o robustnější alternativu hadice pro nápoje LM1 (skladem ji nabízíme v průměru 13, 19, 25, 32, 40 a 50 mm) nebo T405 LE (skladem v průměru 25, 32, 51, 63 a 76 mm). 

 

 

BrewartTlakosací verzi pro pivovary, vinařství, výrobce džusů, šťáv a limonád – hadici BREWART nabízíme s vnitřním průměrem 19, 25, 32, 38, 40 a 50 mm.

 

Obě hadice lze objednat i v dalších průměrech.

 

Výhody hadic BREWART a BREWART SD

  • díky použitému materiálu snižuje duše těchto hadic riziko růstu bakterií a kontaminace přepravované tekutiny
  • jejich velmi pevná a pružná konstrukce vydrží i drsnější zacházení
  • velmi dobře drží tvar i kruhový průřez
  • jsou dobře ohebné
  • vykazují vysokou odolnost vůči stárnutí
  • splňují normu FDA; výrobce podrobil tyto hadice testování na Technické univerzitě Mnichov, jehož výsledkem je potvrzení, že pryžový materiál hadice nemá žádný vliv na stabilitu pěny piva.
  • hadice lze čistit, oplachovat a sterilizovat v plně automatizovaném systému CIP/SIP*

Hadice vám připravíme na míru a profesionálně je osadíme koncovkami, takže je můžete začít okamžitě používat! 


*) CIP (angl. zkratka pro Clean In Place); jedná se o metodu efektivního čištění aplikací náročných na hygienu, např. v oblasti farmacie nebo výroby potravin či nápojů, přímo v místě provozu bez nutnosti demontáže zařízení, probíhá v několika krocích. Více viz např.: https://www.profess.cz/cs/pci/cip_cisteni_na_miste).
SIP (angl. zkratka pro Sterilize In Place); sterilizace předmětu na místě buď horkou párou, nebo jiným způsobem; více viz např.: https://tapflo.cz/images/pdf/Hygienicke_aplikace_CZ.pdf.

Náš sortiment jsme rozšířili o potravinářské hadice nejnovější generace od našeho osvědčeného dodavatele. Splňují náročné požadavky pro dopravu a výtlak kvalitního piva, nízkoalkoholických (obsah alkoholu maximálně 12 %) i nealko nápojů, rovněž je lze využít jako hadice pro víno. Uplatní se tedy zejména jako hadice pro pivovary, ve vinných sklepech, v nápojovém i potravinářském průmyslu.

Hadice Brewart

 

Brewart/SD

 

Tlakosací hadice BREWART/SD s výztuží 

Tyto nealkoholické, vinné i pivní hadice máme skladem v několika variantách vnitřního průměru: 32, 38 a 50 mm.

  • jedná se o robustnější alternativu hadice pro nápoje LM1 (skladem ji nabízíme v průměru 13, 19, 25, 32, 40 a 50 mm) nebo T405 LE (skladem v průměru 25, 32, 51, 63 a 76 mm). 

 

 

BrewartTlakosací verzi pro pivovary, vinařství, výrobce džusů, šťáv a limonád – hadici BREWART nabízíme s vnitřním průměrem 19, 25, 32, 38, 40 a 50 mm.

 

Obě hadice lze objednat i v dalších průměrech.

 

Výhody hadic BREWART a BREWART SD

  • díky použitému materiálu snižuje duše těchto hadic riziko růstu bakterií a kontaminace přepravované tekutiny
  • jejich velmi pevná a pružná konstrukce vydrží i drsnější zacházení
  • velmi dobře drží tvar i kruhový průřez
  • jsou dobře ohebné
  • vykazují vysokou odolnost vůči stárnutí
  • splňují normu FDA; výrobce podrobil tyto hadice testování na Technické univerzitě Mnichov, jehož výsledkem je potvrzení, že pryžový materiál hadice nemá žádný vliv na stabilitu pěny piva.
  • hadice lze čistit, oplachovat a sterilizovat v plně automatizovaném systému CIP/SIP*

Hadice vám připravíme na míru a profesionálně je osadíme koncovkami, takže je můžete začít okamžitě používat! 


*) CIP (angl. zkratka pro Clean In Place); jedná se o metodu efektivního čištění aplikací náročných na hygienu, např. v oblasti farmacie nebo výroby potravin či nápojů, přímo v místě provozu bez nutnosti demontáže zařízení, probíhá v několika krocích. Více viz např.: https://www.profess.cz/cs/pci/cip_cisteni_na_miste).
SIP (angl. zkratka pro Sterilize In Place); sterilizace předmětu na místě buď horkou párou, nebo jiným způsobem; více viz např.: https://tapflo.cz/images/pdf/Hygienicke_aplikace_CZ.pdf.

Produkty z článku